Dansk engelske ord hvor hurtigt kan en struds kører

dansk engelske ord hvor hurtigt kan en struds kører

gende med deres latterlige drmme i poser og under armene. Deres store vinduer var fyldt med legetøj i alle afskygninger. I hvert fald er han ulkker. Oprettet: Kl: 00:28:00 Niels Bare fordi Coca Cola er et af verdens rigeste firmaer betyder det ikke, at der er brugt srlig meget penge og energi p deres reklamer, ja faktisk er de som regel s elendigt drlige at de fornrmer en 3-rigs intelligens. Oprettet: Kl: 19:32:00 Christel I ret 2012 fr en mor stillet sprsmlet: Hvordan blev jeg til?, af sit p det tidspunkt kun 6 rige barn. fortlle om hvordan en af deres lorte kunder 'desvrre' fik stenslag "men s var det jo godt han gjorde det eneste rigtige, nemlig at ringe til carglass" - som om det ikk er at smre tykt nok p s slutter reklamen med denne stning: "Og. Siden har til forml at brokke sig over reklamer. Det m heller ikke vre sjovt at sidde der og kunne mrke en b trnge sig. Det er ikke til at holde. Hvad fanden sker der?!?!?!?! Oprettet: Kl: 13:19:00 Birgitte Tror det er det her firma, der skriver, at nu fr hun det hele med. Jeg brkker mig nsten over Cillit Bang! Hold KFT man, ham der foreslog sdan en reklame burde fyres. Men der findes vel ikke nogen end koens familie der ikke irriterer sig over hvor er hun frisk og tbelig at hre suden peger hun til sidst i reklamen. Oprettet: Kl: 09:18:00 Iben Charlotte Bondesen I de nye colgate reklamer "interviewer" man tilsyneladende helt normalde danskere om deres tandproblemer. Det var sådan jeg tolkede den drøm. Oprettet: Kl: 01:02:00 lotte l larsen JEG lste siderne herinde OG DET ER FOR godt. Der burde vre en grnse for hvor drlig en reklame overhovdet har lov til at vre! Dog kan vi stadig glde os over at TV stationer lokaliseret i Danmark, stadig ikke m afbryde udsendelserne med reklamer. Oprettet: Kl: 23:11:00 Charlotte S kan det fandeme snart vre nok. Oprettet: Kl: 09:00:00 Tommy BRF kredit - Hende der ikke vil lse email ( Kommentarer: 0 ) Hvad fanden er det for en holdning at have til kunderne. Ansvarlig firma: 24 houers. Oprettet: Kl: 16:58:00 argggghhh! Det er tarveligt af dem.

Dansk engelske ord hvor hurtigt kan en struds kører - Lokalhistorier Sindbjerg

Fy for satan, kre reklamebureau, det er en ommer, vi vmmes ved det. Ansvarlig firma: Bet24 og Kanal. OG S kommer humoren! Det mest positive der er at sige om den reklame er da den ganske udemrkede kvinde som er med der. Alle de leasy-reklamer kan da ikke have nogen fordele for Leasy snarere ulemper. Tbeligt slogan Ansvarlig firma: Kvickly. Oprettet: Kl: 10:00:00 Sue Reklamen krer p youtube fr det man ellers vil.

Dansk engelske ord hvor hurtigt kan en struds kører - Erotik - kino

December og så måtte vi jo omkring igen for at aflevere de bestilte bøger og se, om vi kunne få pengene hjem fra de kunder, der ikke havde betalt forud. Pis den har sgu nok virket s!) Men her er den. Moren svarer "nej, ikke idag" S str der en mega grim datter lige ved siden af, og sms og siger ud af det bl: "Du ved godt at den indeholder kalcium, protein og vitaminer". Og i mange tilfælde spillede min Far og Marinus alene. Kan de reklame folk ikke snart lre at deres reklamer er pisse drlige? Oprettet: Kl: 10:05:00 Stefan En mand str og fr trer i jnene af at skre lg! Desuden udpeger Lindved Sognegårdsforening et medlem til bestyrelsen for Lindved Sognegård, så de to foreninger er på den måde tæt knyttet til hinanden. Der kommer den ogs efter kort tid (nogle gange er de nsten synkrone. Mange af disse folk, der her var med til at trække bådene var arbejdsløse matroser fra færgerne, der her kunne tjene deres dagløn ved dette ikke helt ufarlige arbejde, der selv om de blev ramt af uheld, mig bekendt ikke kostede menneskeliv. Landevej 33, hvor der også var benzintank. dansk engelske ord hvor hurtigt kan en struds kører

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *