Gamle vinduer givet væk thailand piger

til Palenque. Vi fik pakket al vores bagage ind i en gammel minivan, og tog nu turen fra lufthavnen og ind mod Havana. Klipperne er ydermere pakket med ynglende havfugle, der letter i store flokke, og fylder himlen, som stjerner på en klar nattehimmel.

Gamle vinduer givet væk thailand piger - Insider guide

Mens vi sad lige så stille, haglede sveden af os til tonerne af musik og sang fra alle de gademusikanter, som vel nærmest lugtede, at vi netop var ankommet, og dermed sikkert ville smide en CUC i hatten. Der er optræk til slagsmål på nogle af tilskuerpladserne, det er åbenbart ikke alle der var tilfredse med slutningen på den sidste kamp, så vi fortrækker så småt, en oplevelse og 150 pesos rigere. Jeg gav de lokale søsygepiller, men de kastede dem bare op igen og jamrede videre. Udover en el-pærer i loftet og en seng, er der ikke noget i rummet, men den manglende komfort opvejes rigeligt af stedets atmosfære. En del mennesker var forsamlet omkring det hellige sted, som bestod af en stenfigur og nogle kors.

Oplev: Gamle vinduer givet væk thailand piger

Coban Efter Nebaj ville vi videre, hvilket selvfølgelig var lettere sagt end gjort, for vejen fra Nebaj og videre øst på til Coban gik for at være den værste i hele Guatemala. Jeg var den eneste turist om bord. Små prøver fra tidligere hotelophold)! Byen var utrolig stille og fredfyldt. Havana er virkelig en speciel by, og et besøg dertil rummer næsten utallige muligheder for oplevelser. I nærheden lå et sted, hvor et amerikansk par havde nogle varme bade i haven, som man kunne benytte. Che Guevaras barret/hue, Fidel Castros støvler, blodstænkede uniformer, som blev båret af særlige helte under revolutionen, og drabelige våben og billeder stærke indtryk for en 8-årig, som slugte det hele råt! På vejen tilbage lægger vi til i en lille bugt og spiser frokost. Vi faldt i første omgang i snak med en ældre musiker, som tidligere havde været professor gamle vinduer givet væk thailand piger på universitetet i Havana, men nu ernærede sig som gademusikant, hvilket sikrede ham en langt bedre indtjening, end jobbet som professor! Billetdrengen var adræt som en abe. Vi overnattede først en nat på Hospedaje La Divina Providencia (15Q-20kr/dobbelt). De glider upåvirket af vores tilstedeværelse forbi vores kajakker, og sætter kurs over fjorden. Vi får et par tips om fodring af hunde, og hvordan man vælger den rigtige hvalp. I floden er der adskillige små pools, hvor vi badede, mens vi nød udsigten til de frodige bjergsider der rejste sig på begge sider. Efter nationalmuseet driblede vi lige over gaden for at spise frokost på en café der hedder Friends. Fra den franske grænse i området Cap de Creus, som er et stort naturreservat i Spanien. Derudover var der et tv-rum, hvor man kunne se film, låne bøger.m. Anyway i dag er det stedet som turister tager hen for at købe souvenirs, og det kan også mærkes. Vi fik først vist, hvor de varme kilder kom ud et stykke oppe på bjergsiden, og herefter gik vi ned til floden, hvori det varme vand løb. Han fortalte selv rimelig ærligt at det ikke var den billigste pris, men heller ikke dyr den var sådan medium. På den anden side af bugten tændes lysene i den lille fisker by La Selva, som skumringen falder.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *